Türkiye’de Çok Nadir Olan Selenyum’lu Su Bayiliği Alın

Sevgili Damacana su dostları,

Canım Türkiyemdeki entellektüel ve kültürel ilerlemelere paralel olarak sağlıklı yaşam , sağlıklı beslenme dahada bir önem kazanmaya başladı. Artık insanlar her gördüğünü yemez her ikram edileni içmez oldu  , bence iyide oldu.. Özellikle doğada çok nadir bulunan ama insan vücüdünda birçok enzime , hormona ve nöro transmitter maddeye yapı taşı olan SELENYUM mineralinin de önemi dahada bir ön plana çıktı. Doğal kaynak sularında doğal olarak SELENYUM bulunmasıda insan sağlığı için büyük avantaj teşkil edebilir. Maalesef ülkemizdeki 500 e yakın kaynak suyunun sadece birkaçında doğal olarak selenyum minerali bulunmaktadır. Bu makale www.KARSU.su sitesinde yer aldığına göre tahmin edersinizki bu nadir fabrikalardan biride KARSU DOĞAL KAYNAK SUYU fabrikasıdır. Herkes su satıyor , herkes bayilik yapıyor ama herkes selenyumlu su satamıyor. Ticarette farklar karlılığı beraberinde getirir derler. Bu teoreme birçok örnek verilebilir, mesela Apple şirketi , google şirketi nasıl zirveye oturdu ? , çünki diğerlerinden farklı idiler . Sizde eğer bu ticarete yeni firecekseniz veya zaten bu ticareti farklı saflarda zaten sürdürmekte iseniz rakiplerinizden bir farklınız oldun istemezmisiniz. Müşterinizin kapısına gittiğinizde ürününüzü satabilmek için : benim suyum çok tatlı , benim suyum şerbet gibi , yok yok zemzem suyu tadında , benim suyum KARSU’ın zirvesinden çıkıyor , benim suyum himalayaların eriyen karlarından oluşuyor , benim suyuk ünlü imamlarca okundu ve şifa verildi gibi söylemleriniz acaba satın alma kararı verecek müşterinizi ne derece etkileyebilir. Ama benim suyumda doğal olarak selenyum minerali bulunuyor , selenyum birçok hastalığın iyileşmesine yardımcı oluyor , yaşlanmayı geciktirmede olumlu etkileri var , anti oksidan ve anti aging etkisi olan bir maddedir. Doğada nadiren bulunur dediğiniz zaman işte o zaman diğer rakip su bayilerinin söyleyemedğini soylemiş oluyorsunuz. işte sizin farkınız bu. İnsanlara evet dedirtmek için önemli bir silah . Bence değerlendirmek lazım. Gelelim KARSU A. Ş. den KARSU

Doğal Kaynak Suyu Bayiliği almanın diğer avantajlarına, durun durun isterseniz bu işe nasıl girileceğini sırasıyla anlatalım safha safha :


1- KARSU A. Ş. Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy İstanbul Ofisleri telefonla aranır bayi temsilcileri ile görüşülerek ön bilgiler alınır. Yüzyüze görüşme için bir randevu alınır.
2- Randevu tarihine kadar bayilik yapılması planlanan bölgede bir dükkan araştırılır, kiralanacaksa mal sahibi ile ön mutabakat yapılarak kiralama işlemi bayilik sözleşmesinden sonraya bırakılır.
3- KARSU A. Ş. Dünya Ticaret Merkezi ofislerinde yüzyüze bayilik görüşmesi yapılır, bayilere verilen verilen avantajlar full algılanır 
- 10.000 adet ücretsiz dolum hakkı veriyoruz ( taksitler halinde )
- Yeni yani sıfır  Demirbaş damacanaları ücretsiz olarak teslim ediyoruz.
- 19 litre damacana dolum ücretimiz 0.59 TL dir. ( Kamyon bazında toplu alımlar için )
- Suyumuzun sertliği 1.5 fr dir ( son derece yumuşak su )
- Dükkan kirası , damacana takas masrafları , reklam masrafları , damacana pompası masrafları , kurumsal müşterileriniz için sebil masrafı gibi tüm giderlerinizi %100 oranında su olarak ödüyoruz.
- 3 metrelik tabela + cam ve araçlar için stickerler + 1500 adet çirt taraflı ofset baskı broşur + 1000 adet bayiye özel hazırlanmış mıknatıslı magnet + sucu kıyafeti ücretsiz olarak verilecektir. ( bu paket 800 ve üzeri damacana ile başlayan bayilere verilmektedir, daha düşük başlangıç yapan bayi adaylarımızdan 350 TL katılım ücreti tahsil etmekteyiz. 1000 ve üzeri başlayanlara ise her 1000 damacana için 1 paket veriyoruz , mesela 3000 ile başlayanlara 3 paket )
- Bedava internet sitesi ve google adwords reklamları veriyoruz. ( KARSU Reklam şirketimizin bünyesinde )
- Nakliye organizasyonlarınızı yapıyoruz.
- Distribütörlük bazında giriş yapacak adaylarımıza alt bayi oluşturma extra reklam , kurumsal ilişkiler bazında büyük destek veriyoruz.
- Damacana harici su ürünleride satmak isteyen bayilerimize 0.5 , 1.5 , 5 , 10 , 19 litrelik PET sular , maden suları , meyva suları , bardak sular gibi yan ürünlerde spot fiyatlarla tedarik edilmektedir. KARSU A. Ş. büyük spotçu olarak birçok ürün tedarik ederek bu ürünleri kendi bayileriyle trade etmektedir
4- Bayilik maliyetleri net olarak konuşulur : Yukarıda birçok avantajımızdan bahsettik te işnsana demezlermi bunca şeyi veriyorsunda bizden ne istiyorsun? Evet bayi olmanın başlangıç boyutunuza göre bir  maliyeti var tabiiki. Maliyetler neye endeksli derseniz size başlangıçta ücretsiz teslim ettiğimiz demirbaş damacana adedine endekslidir diyebilirim. Örneklerle açıklamak gerekirse : mesela 1000 demribaş damacana ile başlayanlardan 10.000 TL peşin su parası alıyoruz, hesabınıza 10.000 adet hediye + 15.000 adette ödediğiniz peşin su parasına istinaden toplam 25.000 adet ücretsiz dolum hakkı tanıyoruz. Bu hakkınızı her dolumda dolum adedinin %20 si şeklinde mahsub etmenbize izin veriyoruz. Yani diyelim 1000 adet damacana dolum yapacaksınız bize 800 adet dolum ücreti ödüyorsunuz , bu durum içerdeki dolum hakkınız bitene kadar devem ediyor.Bedava dolum hakkınız bittikten sonrada tekrar bir peşin para yatırmanıza gerek yok. Ne kadarlık dolum yaptıysanız o kadarlık para ödüyorsunuz. Tabi bu örnek 1000 damacana için verildi , başlangıç damacana sayınız daha az veya daha çok olabilir , yine damacana sayısına göre avantajlarınız ve ödeyeceğiniz peşin su parası değişecektir. Bu arada senet ve çek ile ödeme kabul etmiyoruz  nakit veya kredi kartı kullanabilirsiniz. Su işi nakitle dönmektedir.
5- yukarıdaki şartlarımız detaylı konuşulduktan sonra başlangıçtaki demirbaş damacana sayısında karar kılınır ve sözleşme yapılır. Peşin su parası ödenir. KARSU A. Ş. demirbaş damacanaların üretimi için sipariş verir. Yaklaşık 1 hafta içinde demirbaş damacanalarınız üretilecek ve doluma hazır hale getirilecektir.
6- Üzerinde görüşme yapılmış olan dükkan kiralanır
7- Tabela ve diğer dükkan malzemeleri yerleştirilir.

8- Damacanalar üretici fabrikadan nakliye ile aldırtılır ve KARSU A. Ş. KARSU Doğal Kaynak Suları fabrikasında dolum yapılır , aynı nakliye damacanaları dolu olarak bayiye getirir. Bayi nakliyeci ücretini öder. Nakliyeler esnasında damacanaların birbirine sürterek çizik oluşmasını engellemek için OSB suntalar kullanılmakta olup bu suntaların masrafı bayilerimize aittir. Aynı suntalar bayinin dükkanına indirilecek ve yine damacana istif ederken kat oluşturmada kullanılşacak , doluma damacana gönderilirken suntalar tekrar boşlarla beraber fabrikaya gönderilecek , sonuçta aynı suntalar yıllarca kullanılacaktır. Sunta masrafı yaklaşık 300 – 400 TL tutmaktadır.

Share:

0 yorum