Adım Adım Su Bayiliği Nasıl Alınır ?


Adım Adım Su Bayiliği Nasıl Alınır ?

Genellikle başka sektörlerden bizim KARSU A. Ş. su işine geçişler son zamanlarda bayağı hızlandı. Özellikle tekstil , inşaat ve taşımacılık sektörlerinden vazgeçip su bayiliği veya distribütörlüğü almak isteyen arkadaşlarımızı ağırlıyoruz şu sıralar KARSU A. Ş. Dünya Ticaret merkezindeki Ofislerimizde  Sanıyorum çek ile tahsilat yapılan iş kollarındaki ortaya çıkan tahsilat kayıpları insanları yıldırmış.. Bizim su bayiliği işinde tabii biliyorsunuz nakit çalışılıyor. Ağar olmasına ağır bir iş .. 1 damacana su 20 kg .. ama en azında akşam evinize giderken kazandığınız para nakit olarak cebinizde oluyor. Bir alışveriş yaparken nakitmi kredi kartımı diye sorduklarında Nakit deyip indirim alma şansınız oluyor  Bütün bunların yanında küresel ısınma , su kaynaklarının tükenmesi ve su fiyatlarının gelecekte astronomik seviyelere çıkacak olmasıda su sektörüne ayrı bir cazibe getiriyor.
Nasıl Su bayiliği alınır , masrafı nedir ? diye sorular çok geliyor özelliklede sektöre yeni girmek isteyen serbest girişimcilerden. Onlara rehber olacak olan bu makalemde ayrıntılardan bahsedeceğim.
Öncelikle su bayiliği açacak girişimciler internetin başına oturup çeşitli anahtar kelimelerle google da aramalara başlıyorlar. Su bayiliği veya su fabrikaları ile ilgili ne yazsanız genelde bizim KARSU A. Ş. su fabrikalarına rastlarsınız  Maaşallahımız var çok yaygınız  Öncelikel hangi suyun bayiliğini almaya karar verdiyseniz telefonla bir ön görüşme ardındada KARSU A. Ş. nin Dünya Ticaret Merkezindenki Bayilik Görüşme ofislerinde n bir randevu almanız gerekiyor. Randevu günü bizimle yüzyüze sorun merak ettiklerinizi , birçok bilgiler vereceğiz size. Planımızı masaya aytırdık , seçtiğiniz bölgede musait ise sözleşme yaparak su bayiliği işine KARSU A. Ş. çatısında başlayabilirsiniz.
Sözleşme boyutları: Su işine istediğiniz boyutta başlayabilirsiniz, küçük bir mahalle bayiliği alarak bir distribütörden su alabilirsiniz, orta boy bayilik alarak fabrikadan direkt kamyon bazında su alabilirsiniz veya bir distribütörlük alarak küçük bayilere siz su verebilirsiniz. Bu siizn isteğinize bağlı tabii bu işe yatıaracağınız sermayenizde işinizin boyutuna karar vermenizde etken olacaktır.
Bayilere KARSU A. Ş. destekleri: Şirketimiz bayilere hem başlangıçta hemde ilerleyen yıllarda büyük destekler vermektedir ve burada yazdığımız destekleride sözleşmeye işleyerek kalıcı bir hale getirmektedir. Biz diğer su fabrikaları gibi atıp tutup sonradan kenara çekilenlerden değiliz  Desteklerimiz neler bir gözden geçirelim isterseniz:
1- Başlangıçta bizden taleb ettiğiniz demirbaş damacana adedinin 10 katı ücretsiz dolum hakkı veriyoruz. Örnek 1000 demirbaş damacana ile başladınız 10.000 adet ücretsiz dolum hakkı veriyoruz. Bu hakkı her dolumda dolum yapılan adedin %10 u şeklinde bayilerimizin mahsub etmesini sağlıyoruz. Örnek 1000 adet dolum yaptınız 100 adedi size verdiğimiz 10.000 adet ücretsiz dolum hakkınızdan düşülüyor ve ücretini ödemiyorsunuz.
2- Bayilerimize 3 metre tabela , cam ve araç giydirme malzemeleri , 1500 adet çift taraflı ofset broşur , 1000 adet magnet , kolsuz sucu montu ve sucu şapkası veriyoruz  tabii büyük düşünenlere daha fazla malzeme veriyoruz..
4- Ücretsiz Demirbaş damacana emanet ediyoruz. Hemde yeni yani sıfır damacanalar  size özel yapılıyor. ve teslim ediliyor. İhtiyacınız kada rdamacanayı szie emanet ediyoruz sözleşme ve emanet senedi düzenliyoruz. ( kendimizi garantiye alalım )
5- Sebil desteği veriyoruz. Bayilerimizin sebil masrafları kadar ücretsiz dolum hakkı veriyoruz. Mevcut ücretsiz damacana dolum hesabınıza ilave ediyoruz. Mesela 1000 TL lik sebil aldınız biz size 1000 tl lik su veriyoruz.
6- Damacana takas desteği veriyoruz. Müşterilerinizden gelen yabancı damacanalar için takasçılarımıız gönderiyoruz ve her damacana değişimi için sizde 1 TL veya 1.5 TL kadar değişim ücreti alıyorlar. Yani yabancılarınızı alıyorlav ve size bizim damacanalarımızı veriyorlar. Bizde size ödediğiniz değişim ücreti kadar bedava su veriyoruz. Sizde herşeyi su olarak ödüyorsunuz diyeceksiniz  ee naapalım bizim paramız su.Göreceksiniz su yakında altından daha değerli olacak 
7- Suymuzda doğal olarak SELENYUM minerali bulunmaktadır. Bu size önemli bir reklam avantajı sağlayacaktır zira doğal kaynak sularında SELENYUM minerali nadiren bulunur , yanlış hatırlamıyorsam Türkiyede sadece birkaç doğal kaynak suyu fabrikasında var ve bunlarda zaten 2 si KARSU A. Ş. olarak bizim. ( Doğal olarak SELENYUM minerali içeren diğer doğal kaynak suyu fabrikamız Taşdelen Doğal Kaynak Suyu dur. )

Share:

0 yorum